Smaak de verleiding

Belgische Chocolade – 100% Cacaoboter

Deze Belgische chocolade wordt in ons atelier ter plaatse op ambachtelijke wijze verwerkt. Iedere dag opnieuw maken wij voor u pralines en andere chocoladeartikelen zodat de versheid van onze producten gegarandeerd is.

Onze drie kernbegrippen:

CREATIVITEIT, ORIGINALITEIT, BETAALBAARHEID

Historiek

In het huis Vereecke in Menen is momenteel de vierde generatie meesterchocolatiers en meesterbanketbakkers aan het werk. Wij zijn dus reeds meer dan 150 jaar met naam en faam actief in de branche.


In 1992 werd Chocolaterie Vereecke door Katleen Vereecke en echtgenoot Frank Dhondt op kleinschalig niveau als een aparte entiteit opgericht, dit in de Rijselstraat 217 te Menen naast de bestaande banketbakkerijen. Door de permanente groei werden wij verplicht in 1995 een gloednieuw atelier en dito stapelruimte in gebruik te nemen aansluitend achter de winkel.


In 1999 kregen wij de kans en hebben wij het niet nagelaten de winkelruimte te verdubbelen en zijn wij ook gestart met een afdeling doopartikelen. Momenteel staan wij u ten dienste, al naar gelang het seizoen, met 15 à 25 werknemers.

SUIKERBONEN MET BELGISCHE CHOCOLADE

Als gerenommeerde chocolaterie bieden wij u een exclusieve collectie doopsuiker aan die romantisch kan zijn, trendy of nostalgisch al naargelang uw concrete noden.

Zeer groot assortiment

ALTIJD PIEKFIJN AFGEWERKT